“Пропустив декілька засідань — так склалося”, — розслідування Bihus.Info про нардепів-прогульників

bykvu.com 1 Тра. 13:22 Категорія:Без категорії

Протягом останніх шести місяців Олександр Ковальов, народний депутат, відсутній на 70% засідань Верховної Ради. The post “Пропустив декілька засідань — так склалося”, — розслідування Bihus.Info про нардепів-прогульників first appeared on Межа. Новини України..

В Україні запускають проєкт з охорони довкілля

bykvu.com 1 Тра. 13:18 Категорія:Без категорії

Європейський Союз виділив кошти на проєкт захисту навколишнього середовища. The post В Україні запускають проєкт з охорони довкілля first appeared on Межа. Новини України..

Майже 7,5 тисяч заявок по програмі єВідновлення подали жителі Донецької області

bykvu.com 1 Тра. 12:57 Категорія:Без категорії

Жителі підконтрольних Україні територій на Донеччині подали заявки на отримання державної допомоги для відновлення житла, яке було пошкоджене внаслідок російської агресії. The post Майже 7,5 тисяч заявок по програмі єВідновлення подали жителі Донецької області first appeared on Межа. Новини України..

В Україні за рік стало на 1200 більше гривневих мільйонерів, — Гетманцев

bykvu.com 1 Тра. 12:45 Категорія:Без категорії

Цього року 10 700 громадян задекларували річний дохід понад 1 млн гривень, що на 1200 більше, ніж у попередньому році. The post В Україні за рік стало на 1200 більше гривневих мільйонерів, — Гетманцев first appeared on Межа. Новини України..

Наймасовіший розпис писанок

bykvu.com 1 Тра. 12:39 Категорія:Без категорії

В Україні встановили рекорд по розпису яєць майстрами різних регіонів України. The post Наймасовіший розпис писанок first appeared on Межа. Новини України..

Журналістів повернуть у парламент, — керівник апарату Ради

bykvu.com 1 Тра. 12:28 Категорія:Без категорії

Керівник апарату Верховної ради, В’ячеслав Штучний, оголосив, що журналістам буде повернуто доступ до парламенту для висвітлення його роботи під час пленарних засідань у такому ж режимі, як під час пандемії коронавірусу. The post Журналістів повернуть у парламент, — керівник апарату Ради first appeared on Межа. Новини України..

Благодійний фонд «Повернись живим»

savelife.in.ua Категорія:Реклама

Фонд «Повернись живим» поруч із українськими військовими. Передова російсько-української війни – це не тільки фронт. Вона там, де точиться війна за Україну. У госпіталях, на складах, полігонах, у засобах масової інформації, в кабінетах. Ми постачаємо та лагодимо техніку, навчаємо військових та офіцерів, допомагаємо змінювати Збройні Сили, розказуємо про війну з перших вуст і стримуємо потік пропаганди та дезінформації. Забезпечує українську армію найголовнішим – тактичною перевагою.

Внаслідок російських атак на Одесу зазнало пошкоджень Представництво Уповноваженого ВР України з прав людини

bykvu.com 1 Тра. 12:19 Категорія:Без категорії

Пошкодження внаслідок російської атаки по Одесі зазнало місцеве відділення уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. The post Внаслідок російських атак на Одесу зазнало пошкоджень Представництво Уповноваженого ВР України з прав людини first appeared on Межа. Новини України..

Оновлено виплати і винагороди для військових

bykvu.com 1 Тра. 12:16 Категорія:Без категорії

Заробітна плата українських захисників може змінитися внаслідок нових виплат і премій. The post Оновлено виплати і винагороди для військових first appeared on Межа. Новини України..

США закликають передавати Україні більше касетних боєприпасів

bykvu.com 1 Тра. 12:00 Категорія:Без категорії

У Конгресі Сполучених Штатів закликають передавати Україні більше озброєння. The post США закликають передавати Україні більше касетних боєприпасів first appeared on Межа. Новини України..

СБУ проводить обшуки в митрополита УПЦ МП Запорізького та Мелітопольського Луки

bykvu.com 1 Тра. 11:56 Категорія:Без категорії

У Запоріжжі проводяться обшуки у митрополита УПЦ МП Запорізького та Мелітопольського, Луки (Андрія Коваленка) The post СБУ проводить обшуки в митрополита УПЦ МП Запорізького та Мелітопольського Луки first appeared on Межа. Новини України..

Деякі країни НАТО готові збільшити витрати на оборону до 3% ВВП

bykvu.com 1 Тра. 11:40 Категорія:Без категорії

Генеральний директор Європейської комісії з питань оборонної промисловості Тімо Песонен повідомив, що деякі країни-члени НАТО надають заклик до підвищення цільового показника оборонних витрат з 2% до 3% від ВВП. The post Деякі країни НАТО готові збільшити витрати на оборону до 3% ВВП first appeared on Межа. Новини України..

600 тисяч доларів на потреби розвідки конфіскував Буданов

bykvu.com 1 Тра. 11:35 Категорія:Без категорії

Гроші належали оточенню екснардепа Онищенка. The post 600 тисяч доларів на потреби розвідки конфіскував Буданов first appeared on Межа. Новини України..

Як пройшли перші скандальні аукціони з продажу застарілих авто Укрпошти?

bykvu.com 1 Тра. 11:25 Категорія:Без категорії

Стали відомі результати перших аукціонів з продажу застарілого автопарку: вдалося залучити 3,28 мільйона гривень, що на 60% перевищує початкову ціну. The post Як пройшли перші скандальні аукціони з продажу застарілих авто Укрпошти? first appeared on Межа. Новини України..

Поліція показала наслідки обстрілів у Сумській області

bykvu.com 1 Тра. 11:11 Категорія:Без категорії

Понад 30 населених пунктів Сумщини опинилися під ворожим вогнем. The post Поліція показала наслідки обстрілів у Сумській області first appeared on Межа. Новини України..

Impactpreneurship 2.0: навчання з соціального підприємництва для молоді, ВПО, ветеранів/-ок

bykvu.com 1 Тра. 11:07 Категорія:Без категорії

Як створювати соціальні підприємництва для вирішення проблем громад, міст та населення держави загалом? Як систематизувати бізнес-процеси, щоб успішно працювати та впливати на розвиток держави? The post Impactpreneurship 2.0: навчання з соціального підприємництва для молоді, ВПО, ветеранів/-ок first appeared on Межа. Новини України..

Китай є головним суперником США, — Остін

bykvu.com 1 Тра. 10:59 Категорія:Без категорії

США докладно вивчають зростаючі зв'язки між Китаєм, Росією, Північною Кореєю та Іраном і висловлюють занепокоєння щодо цього. The post Китай є головним суперником США, — Остін first appeared on Межа. Новини України..

Атака на Рязанський нафтопереробний завод була спецоперацією ГУР

bykvu.com 1 Тра. 10:49 Категорія:Без категорії

У ніч на 1 травня, за допомогою дронів, Збройні сили України влаштували атаку на Рязанський нафтопереробний завод у Російській Федерації. The post Атака на Рязанський нафтопереробний завод була спецоперацією ГУР first appeared on Межа. Новини України..

“У нашого ворога немає нічого святого, є загроза посилених обстрілів”, — КМВА посилять заходи безпеки на Великдень

bykvu.com 1 Тра. 10:40 Категорія:Без категорії

У Києві підсилять заходи безпеки під час Великодня, яке випадає на 5 травня, для забезпечення правопорядку. The post “У нашого ворога немає нічого святого, є загроза посилених обстрілів”, — КМВА посилять заходи безпеки на Великдень first appeared on Межа. Новини України..

3,7 мільярда гривень виділять на відновлення інфраструктури

bykvu.com 1 Тра. 10:36 Категорія:Без категорії

Кабмін спрямує понад три з половиною мільярди Державному агентству відновлення та розвитку інфраструктури. The post 3,7 мільярда гривень виділять на відновлення інфраструктури first appeared on Межа. Новини України..

ШІ в МЗС: цифрова особа Вікторія інформуватиме щодо консульських питань

bykvu.com 1 Тра. 10:23 Категорія:Без категорії

Міністерство закордонних справ України зробило історичний крок, створивши першу в своїй історії цифрову особу за допомогою штучного інтелекту. Цифорова особа буде надавати коментарі з консульської інформації для ЗМІ. The post ШІ в МЗС: цифрова особа Вікторія інформуватиме щодо консульських питань first appeared on Межа. Новини України..



Ваше місто Columbus ?   Змінити.   Чому ми запитуємо ці дані? Читайте про це в окремій статті.

Виберіть найближчий населений пункт


Дата публікації:

Категорія:

Джерело новин:


Знайдено 59758 новин

Закрити фільтр
  Не пропустіть останні актуальні новини! Додайте цю сторінку до закладок.